Nu under våren kommer Vardagens Civilkurage att starta upp i Uppsala. Träningar kommer hållas varannan vecka med start i början på mars på Ungdomens hus. Första träningen hålls onsdagen den 1 mars kl 17.00-18.30 och är en prova-på-träning.

Teman på träffarna under mars och början på april är rasism, sexism och homofobi, men det går också att komma med egna förslag på andra teman. Vi kommer också  hålla träningar på mässor och för andra organisationer.  För mer info om träningar och hur du engagerar dig, gilla vår Facebooksida och följ vår Instagram  eller mejla.

Den 11 mars anordnar psykologstudenterna den årliga mässan psykologidagen som i år har tema makt. Vi kommer var på plats och hålla en träning på tema MAKT Härskarteknik: förminskande. Kom gärna dit och träffa oss! Mer information om vart och när kommer inom kort på vår Facebooksida.

Vi vet att det finns några medlemmar i Stockholm och finns intresse hos er av att starta upp en lokalförening och/eller dojos. Bor du i Stockholm är du välkommen att besöka en av våra träningar och vill du starta upp något i Stockholm, ta kontakt med anna.dahl@vardagenscivilkurage.se från Uppsala så hjälper vi till!

/Vardagens civilkurage Uppsala
Vi startar i Uppsala!