Nytt år med Vardagens civilkurage Uppsala! Just nu söker vi nya styrelsemedlemmar till oss för att utveckla det arbete vi redan gör. Vi söker de som vill sitta i styrelse och utveckla en verksamhet. Du behöver inte har suttit i en styrelse förut eller ha superkoll på ickevåld och civilkurage men du behöver tror på att jämställd och demokratisk värld och att det bland annat sker genom att förändra situationer, inte bara strukturer och övergripande samhällsproblem. Välkommen med nomineringar av dig själv eller andra till anna.dahl@vardagenscivilkurage.se. ANSÖK SENAST den 20e januari!

Årsmöte för Vardagens civilkurage Uppsala hålls den 27e januari. Vi bjuder på vegansk brunch! Kl 10.00-13.00 anmäl dig till anna.dahl@vardagenscivilkurage.se

Vi kommer dra igång en studiecirkel i ickevåld där vi kommer läsa en bok och diskutera om vad ickevåld är och hur vi kan använda det idag. Första träffen är den 5 februari kl 19.00 och sen ses vi varannan vecka fyra gånger efter den första träffen. Begränsat antal platser! Skriv till uppsala@vardagencivilkurage.se för att anmäla dig!

Under våren kommer vi ha tre praktiska träningar i civilkurage i vår. Träningarna sker mellan  17.00-18.30 och hålls på Ungdomens hus, Svartbäcksgatan 32.

29e januari: Rasism i kollektivtrafiken. För mer info se här.

23e april: Sexuellt ofredande under valborg. För mer info se här.

21a maj: Kroppsideal på sommaren. För mer info se här.

Välkomna!

Uppdatering från Uppsala 2018