FLYER_PROGRAM2016Vår öppna träning på tisdagar är en stor del av verksamheten. Men den är inte allt Vardagens civilkurage gör! I onsdags var vi på Ungdomstinget i Lund som hade HBTQ-tema. Ett samarbete som fortsätter under våren fast med djupdykning i feministiska mötestekniker.

Förra året var vi ute en del på skolor och andra verksamheter. Detta året kommer vi att fokusera på längre samarbeten med vissa organisationer, skolor och liknande. Det betyder att vi kommer att träffa samma grupp vid flera tillfällen, och på så sätt kunna gå djupare in på vissa temaområden eller tekniker. Det öppnar också upp för mer tid till samtal.

Dojo-café på Garaget i Malmö

Just tid för reflektioner upplever många som deltar i dojon är en bristvara. Just därför har vi startat ett Dojo-café. Varje onsdag ses de som vill på Garaget i Malmö. Det är ett bibliotek där en kan ta med sig en matlåda eller köpa en billig toast, fika och läsa böcker. Alla som vill prata mer om teori och filosofi, eller endast reflektera över vad som hänt i Dojon dagen innan är välkomna. Vi ses mellan 12-13 på Lönngatan 30 i Malmö!

Skulle det av någon anledning vara uppehåll kan ni se det i vår kalender där ni också hittar vilka teman som styr våra situationer i träningen framöver!

//Frida

Tema på träningar
Tagged on: