Terminen är äntligen igång efter en spännande sommar där vi tränat med andra ungdomsverksamheter och nu är vi superglada över att vi kan avslöja att vi kommer att hålla våra träningar på olika ställen i vårt fantastiska Göteborg.

Terminens första träning på Frilagret med tema ”Hot om våld”

Efterfrågan växer och växer och vi önskar att vi hade kunnat samarbeta mer men VI BEHÖVER BLI FLEEEEER!! tyvärr har vi inte tillräckligt många tränare i Göteborg, har du varit på en träning och känner att det kanske kan vara kul att bli tränare i civilkurage? Som tränare blir du del av ett riktigt gött team, håller i träningar på olika teman någonstans i Göteborg och är med och skapar den verksamhet VI VILL vara del utav.
Utbildningen är HELT GRATIS, för anmälan gå in på vår nationella Facebook-sida!

Tidigare har vi ju erbjudit träningar på Frilagret en gång i veckan och bestämde oss att inför denna terminen testa på att bli mer mobila och att vi även erbjuder vår öppna verksamhet för er ungdomar i andra områden =)! I september kommer vi att vara på Frilagret, Majornas samverkansförening och KulturATOM i Angered exempelvis. Ha koll på vår Facebooksida för att se vart och när vi tränar =)

 

Kära Göteborgare!